Alarm og overvåkning

Installer alarm.
Beskytt deg og dine viktigste mot innbrudd og brann!

Få tilbud på Alarm og overvåkning

Vi tilbyr løsninger som gjør at du kan føle deg trygg!

Alarm – Beskytt deg mot innbrudd og brann

Alarm og varslingssystemer som forhindrer innbrudd, brann og tilsvarende skader på boligen din er enkle å installere. Vi kan koble varlingssentralen direkte opp mot internett. Typiske løsninger for dette er smarthus oppsett. Vi kan også vise deg hvordan app på telefon eller nettbrett fungerer slik at du har full kontroll etter at vi er ferdig. Løsninger, applikasjoner og styrepanel er idag skreddersydd for maksimal brukervennlighet. Du skal altså slippe å bekymre deg for hvordan ditt elektriske system fungerer etter vi har utført jobben vår.

 

 

Alarm gir billigere forsikring

Ved montering av et alarm  gir de fleste forsikringsselskaper rabatt på boligforsikringen. Boliger med tilknyttet alarm har en betydelig lavere risiko for innbrudd. Kombiner dette med andre tiltak som komfyrvakt og brannsikring for størst rabatt. Ta derfor kontakt med ditt forsikringsselskap og spør hvordan du kan få rabatt på dine forsikringer. Elektrikeren i Bergen hjelper deg med valg av produkter og installasjon.

 

Ingen skjulte gebyr

Produktene vi selger og monterer installeres til avtalt pris og til avtalt tid. Alle kostnader forbundet med dette opplyses om på forhånd, også om man velger en løsning som krever et abbonemang via en tredjepart. Vi har lang erfaring og kan gi deg gode tips om hvilken man bør velge, og ikke velge. Utstyr finnes i alle prisklasser og til ulike behov. Det finnes mange gode alternativer uten abbonemang, som kobles rett til din telefon. Via app på telefonen har du kontroll på hvem som er i huset og om noe skulle skje. Mange leverandører tilbyr deg også å sette sammen din egen forsikringspakke, slik at du slipper å betale for noe du ikke trenger.

Elektrikeren i Bergen – din elektriker                                                                                                              Arbeid i samarbeid med Algrøy Elektro