Elbil lader i borettslag

Elbil lader i borettslag ?
Vi leverer komplette elbil ladeløsninger til deres behov.

Få tilbud på Elbil Lading

Vi tilbyr de beste ladeløsningene for deres behov

Elbil lader i borettslag
Lovfestet rett til ladepunkt

Alle som vil ha elbil lader i borettslag kan snart få lovfestet rett til dette. Flertallet i Stortinget vil gi eiere og sameiere i borettslag rett til å opprette ladepunkt for elbil. Flere kommuner i Akershus, blant annet Oslo har allerede støtteordninger for utbygging av ladestasjoner. Mye tyder på at Bergen og flere kommuner snart kommer etter. Flere borettslag går igjennom rehabilitering og fornyelser for å imøtekomme den digitale smarthus verdenen.

Før eller senere må du som beslutningstaker forholde deg til dette. Det er alltid en fordel å starte tidlig med planlegging. Mest sannsynligvis trenger du hjelp av en tredjepart for å planlegge og utføre utbyggingen. Dermed kan det være smart å kontakte Elektrikeren i Bergen for å sikre korrekt fremgangsmåte og langsiktige løsninger. Vi tilbyr også ladere for eneboliger eller enkeltpersoner i sameiet.

 

 

Hva er den beste løsningen?

  • Elbil lader i borettslag satt opp av enkeltbeboere kan førte til ujevn fordeling av ladestrøm. Sikre deg at det er nok strøm til alle.
    Vi har løsninger som fordeler ladestrøm til alle, til enhver tid.
  • Andre ulemper med elbil ladestasjoner satt opp av enkeltbeboere er fordeling av utgifter. Dersom noen lader bilen via vanlig stikkontakt eller med egen ladeløsning kan det føre til at noen bruker større andeler av felles strømmen.  Unngå dette med et brukervennlig system for borettslag.
  • Elektrikeren i Bergen tilbyr brikke eller sms som betalings løsninger.
  • Vi i Elektrikeren i Bergen tilbyr overvåkning av systemet. Dette legger til rette for relevant informasjon som oppetider, totalt forbruk og servicebehov.
  • Gjennom Elektrikeren i Bergen serviceavtale garanterer vi deg at systemet virker til enhver tid.

Elektrikeren i Bergen – din elektriker                                                                                                                                  Arbeid i samarbeid med Algrøy Elektro