Kjøkken

Kjøkken og design
Vi hjelper deg med alle elektriske installasjoner

Få tilbud på El- installasjon på kjøkken

Kjøkken og belysning

Belysning på kjøkken skal gi deg godt arbeidslys, men skal også være mulig å regulere slik at du kan sette rett stemning rundt middagsbordet. Vi kan lett bytte ut den gamle bryteren med en dimmer, eller et komplett anlegg som styrer all belysning. Dette gjør at du lett kan sette stemning rundt middagsbordet, enten om det er på dagen med familie eller på kvelden med venner. En praktisk måte å belyse kjøkkenet på er benytte skapene over arbeidsbenken. Du kan installere små downlights med LED-kilder, dette gir en optimal belysning med stor effekt og lavt strømforbruk.

 

 

Kjøkken
Kjøkken

Design av ditt kjøkken

Du tilbringer mye tid på kjøkkenet, så designet er svært viktig. De dyktige servicemedarbeiderne i Elektrikeren i Bergen hjelper deg med valg av vegglamper, brytere , stikkontakter, komfyrvakt og alt annet som påvirker design, smarthusfunksjon og sikkerhet. Sender du oss plantegningene på ditt nye kjøkken kan vi også være med på prosjektet fra starten av, slik at sluttproduktet blir mest mulig funksjonellt og estetisk vakkert.

 

 

 

Sikkerhet

I 2011 ble det påbudt å installere komfyrvakt i alle nye boliger eller i forbindelsen med rehabilitering av kjøkken. Dette grunnet sikkerhet. Det er flere som ferdes på kjøkkenet, både barn, unge og eldre, og det kan være lett å glemme å skru av komfyren. Ved hjelp av en komfyrvakt reduserer du risikoen for overoppheting som kan forårsake brann. Dersom komfyrer blir opphetet varsles det med både lys og lydsignal. Du kan ved hjelp av smarthusfunksjoner også bli varslet på telefonen din.

Elektrikeren i Bergen – din elektriker

Arbeid i samarbeid med Algrøy Elektro