Komfyrvakt

Få komfyrvakt idag!
Komfyren er årsak til 15% av alle boligbranner.
Elektrikeren i Bergen hjelper deg å forhindre dette.

Få tilbud på Komfyrvakt

Komfyrvakt

Ved å installere en komfyrvakt sørger man for at det bare er strøm på komfyren når den er i bruk. Med komfyrvakten har du en ekstra sikkerhet dersom plater eller stekeovn blir glemt. Komfyrvakten kan også ha innebygget tidsur som hindrer barn i å skru på komfyren. Vakten kan snakke direkte med smarthus løsninger slik at du umiddelbart vil beskjed i tillegg til at strømmen kuttes.

Komfyrvakten installeres på veggen over komfyren. Om en uønsket hendelse oppstår vil komfyrvakten utløse en alarm som igjen vil kutte strømmen til komfyren. Det er idag påbudt med denne type overvåkning i alle boliger og ved rehabilitering av kjøkken. De dyktige fagarbeiderne i Elektrikeren i Bergen hjelper deg med valg av komfyrvakt og installasjon.

Kontakt oss for en uforpliktene befaring eller tips til valg

 

 

Billigere forsikring

Ved installasjon av komfyrvakt er det flere forsikringsselskaper som gir bedre vilkår. Kontakt ditt forsikringsselskap idag for råd til hvilken enhet som gir rabatt, eller spør oss i Elektrikeren i Bergen så hjelper vi deg så godt vi kan. Betingelser blant selskapene varierer og du kan spare mye penger på å bruke litt ekstra tid på å sjekke.  Om uhellet oppstår kan du få redusert forsikringspremie ved mangel av vakt. Komfyrvakter av typen som plugges rett i stikkontakt kan du installere selv, men typen som skal kobles rett i det elektriske anlegget må en elektriker gjøre. Med denne type installasjon går den ikke tom for strøm og man må aldri bytte batterier.  Man har stor fleksibilitet rund monteringen, da man kan installere enheten mellom 45 til 200cm over platetoppen. Enhetene finnes i svært mange farger og fasonger, og blandes sømløst inn i designet på ditt kjøkken. 

Elektrikeren i Bergen – din elektriker                                                                                                                            Arbeid i samarbeid med Algrøy Elektro