Rapport fra El- tilsyn

Vi utbedrer påpekte avvik i elektrisk rapport

Få tilbud på utbedring av rapport fra El- tilsyn

Mottatt rapport som bekrefter avvik?

Elektrikeren i Bergen hjelper deg etter du har mottatt rapport. Vi har elektrikere som er sertifisert for både gjennomføring av el-kontroller og utbedring av feil og mangler i etterkant. Vi dokumenterer alt utført arbeid, og sender dokumentasjon og rapport til tilsyn. Typiske mangler på eldre boliger kan være sikringsskap og brannsikring. Det er også kommet strengere krav til elbil ladere og komfyrvakt. Ikke utsett å oppgradere utstyret ditt, kontakt oss idag for et uforpliktende tilbud.

Personvern

Elektrikeren i Bergen er forpliktet til å beskytte og å respektere personvernet ditt. Vi bruker derfor bare den personlige informasjonen som fremkommer i rapporten til å levere de tjenester, produkter og hjelp du spesifikk ba om. Ved å sende oss rapporten godtar du at vi lagrer rapporten. Vi forplikter oss til å behandle opplysningene på en juridisk korrekt måte.

Elektrikeren i Bergen – din elektriker                                                                                                                                   Arbeid i samarbeid med Algrøy Elektro