Rehabilitering

Rehabilitering av bolig, hytte eller lignende?
Elektrikeren i Bergen har lang erfaring

Få tilbud på Rehabilitering

Vi hjelper deg med rehabilitering på ditt El- anlegg

Rehabilitering av din bolig

Behov for rehabilitering av enebolig, garasje, hytte eller ditt elektriske anlegg? Elektrikeren i Bergen utfører det meste innen elektrotjenester og har lang fartstid i bransjen. Som elektriker i Bergen har vi som mål å tilfredstille private og bedriftskunder. Gjennom vår kompetanse, fleksibilitet og effektivitet ønsker vi å være en trygg og seriøs samarbeidspartner. Våre løsninger skal også være økonomiske forsvarlige tiltak og løsninger som fungerer både nå, og i fremtiden.

Vi er din elektriker i Bergen og bistår deg med fagmessige gode løsninger når du skal pusse opp og renovere din bolig. Vi stiller selvsagt på en uforpliktende befaring. Størrelse på rom eller lokale har ingenting å si, vi priser og utfører rehabilitering i alle former. Gode rehabiliteringsoppdrag innebærer ofte at samtlige elektriske komponenter i det elektriske anleget får korrekt vedlikehold og nødvendige oppgraderinger.  

 

 

Litt av det vi kan hjelpe med

Elektrikeren i Bergen har lang erfaring og dyktige medarbeidere som hjelper deg – uansett henvendelse.

 

Rehabilitering

Rehabilitering av elektriske systemer

Rehabilitering av bolig betyr at vi oppgraderer komponentene som sikringsskap,  lamper, brytere, og ledninger. Eldre boliger har ofte luftstrekk, skruesikringer og dårlig jording. I tillegg til økt brannfare, jordingsfeil og overspenning kan det også tilkomme økte kostnader. Som din elektriker i Bergen har vi som mål at alle våre kunder skal føle begeistring over kvaliteten de opplever i arbeidet vi leverer. Vi ønsker å være engasjert, kreativ og ansvarsbevisst. Vi er en sertifisert leverandør av store og små prosjekter og kan tilby komplette leveranser innen elektro.

Elektrikeren i Bergen har lang erfaring og dyktige medarbeidere som hjelper deg – uansett henvendelse.

Elektrikeren i Bergen – din elektriker                                                                                                                                     Arbeid i samarbeid med Algrøy Elektro