Sikringsskap

Hjelp til nytt sikringsskap og brytere?
Elektrikeren i Bergen hjelper deg!

Få tilbud på Sikringsskap

Vi hjelper deg med oppgradering og utskiftninger av sikringsskap og tilhørende arbeid

Nytt sikringsskap

Elektrikeren i Bergen kan utføre en el sjekk for å sikre at det elektriske anlegget og sikringsskapet ditt er trygt. Det viser seg ofte allerede i sikringsskap at enkelte komponenter må byttes. Våre dyktige elektrikere gir deg riktig sikringsskap , lysbrytere , stikkontakter, elbil lader og tilsvarende til avtalt tid og riktig pris. Oppdatert skap fører til høyere brannsikring, og kan bidra til at man ikke får avvik etter kontroller.

 

 

Lysbryter og stikkontakt

Ifølge lovverket skal en godkjent og faglært elektriker utføre elektrisk arbeid. Dette inkluderer å bytte stikkontakter, installere dimmere, installere komfyrvakt og tilsvarende. De fleste branner i det elektriske anlegget forårsakes av feil som utvikler seg over tid eller som følge av kritiske feil utført av ikke faglærte. Elektrikeren i Bergen utfører arbeidet etter ditt behov.

 

Sikringsskap: Sikringsautomater eller jordfeilautomater ?

Har man sikringsautomater og det oppstår jordfeil vil hele sikringsskapet og det elektriske anlegget slås ut. Dette inkluderer fryseboks, kjøleskap og alt annet. Ikke risiker dette ved å velge forhistoriske produkter. Vi er oppdatert på de nyeste produktene, slik at du ikke kjøper allerede utdaterte løsninger som må byttes om kort tid.

Slår jordfeilautomater ut slås bare den aktuelle kursen ut, eksempelvis komfyrvakten eller elbil laderen din. Resten forblir på. Jordfeilautomater koster noe mer men risikoen for andre konsekvenser elimineres. Vi er din elektriker i Bergen og kan hjelpe deg med valg og installasjon. Vi skifter ut ditt gamle sikringsskap med et nytt og moderne. Vårt mål er å alltid levere innovative, engasjerende og fremtidsrettede løsninger. Vi ønsker å tilby produkter som fungerer både nå og i fremtiden, gjerne som en del av smarthus løsninger. 

Elektrikeren i Bergen – din elektriker

Arbeid i samarbeid med Algrøy Elektro