Solcelle

Solen skinner med solcelle – også i Bergen!
Elektrikeren i Bergen lager solskinnshistorier!

Få tilbud på Solcelle

Vi har gode solcelle løsninger

Solcelle – En uendelig energikilde

Solen er den største energikilden vi har. Ved bruk av solcelle panel kan du utnytte solens energi til å produsere miljøvennlig strøm. Solceller konverterer energien fra solstrålene om til elektrisitet. Et solcellepanel består flere solceller som utgjør et solcelleanlegg.

Boliger og næringsbygg med store tak flater har store potensialer for å produsere egen strøm, og å spare mye penger. Elektrikeren i Bergen har lang erfaring med installasjon av solcelle panel. Kontakt oss ved spørsmål rundt hvilke løsninger vi kan tilby. Solceller kan inngå i rehabilitering og oppgradering av din bolig. Andre mer grønne løsninger er installering av elbil lader både i enebolig og i borettslag.

 

Hvorfor og hvordan installere?

Solcelleanlegg gir et positivt signal til omgivelsene at man som bedrift eller person har et grønnere fokus og at bærekraft er av betydning. Solen er den største energikilden vi har. Ved bruk av solcelle panel kan du utnytte solens energi til å produsere miljøvennlig strøm. Et viktig poeng er at solcellepanelene reduserer kostnader og genererer inntekt over lang tid. På den måten tjener man inn igjen utgiftene man har hatt ved installasjon på sikt.

I 2019 ble det presisert i lovverket at solceller og solcelleanlegg er å anse som en del av det elektriske i en bolig. Dette betyr at en godkjent og registrert elektrobedrift må prosjektere, montere og koble opp solcelle på riktig måte. Vi er din elektriker i Bergen, og har høy kompetanse på solceller.

Boliger og næringsbygg med store tak flater har store potensialer for å produsere egen strøm, og å spare mye penger. Elektrikeren i Bergen har lang erfaring med installasjon av solcelle panel. Kontakt oss ved spørsmål rundt hvilke løsninger vi kan tilby.

Elektrikeren i Bergen – din elektriker                                                                                                                                    Arbeid i samarbed med Algrøy Elektro